Om os

Om EMELAN

En webshop med hovedfokus på kvalitetsprodukter indenfor computerspil/gaming og anime.

Vi ønsker at vores kunder kan kigge på en figur eller andre objekter fra et computerspil som man måske ikke har spillet i flere år eller stadig spiller, hvor man mindes alle de timer og perioder man har spillet sammen med venner eller bare selv. Følelsen af spænding, sjov, glade, frustration, træthed fordi man ikke har sovet hele natten, og ikke mindst alle de sørgelig tidspunkter i de forskellige computerspil.

Der er stadig en del computerspil, hvor man ikke kan få licenseret figurer eller merchandise fra, og her gør vi selvfølgelig alt for at kunne ramme bredt.

EMELANs værdier

Kvalitetsprodukter som er licenseret, og god service for kunder, da vores interesse er kunderne.

Vi vil være en del af dansk e-sport i EMELAN, og være med til at udvikle e-sporten i Danmark. Når du køber produkter hos os, så er du med til at støtte e-sport i Danmark.

Karina Kellmann | Ejer

Mit navn er Karina Kellmann, er født og opvokset i Sønderjylland. Flyttede senere til Odense for at studere web-integration, og derefter til Herning, hvor jeg til daglig arbejder som projektleder i et agency.

I december 2016 valgte jeg at starte EMELAN efter at have spillet Battlefield 4 på konkurrenceplan i nogle år både for TOPS eSport og Ikast-brande eSport, hvor jeg her har deltaget i turneringer både til NPF og ESL.
Her kender folk mig som TheLittleRiddle

Dennis Mechlenburg Sørensen | Marketing

Jeg er uddannet mediegrafiker og arbejder med kommunikation, salg og marketing. Desuden er jeg formand for Ikast-Brande eSport hvor vi favner fra begyndelse til elite, uanset udfordringer og forskelle. Det interesserer mig at gøre en positiv forskel for børn og unge gennem gaming og esport, samt at informere både folkeligt, kulturelt og kommercielt. Jeg har spillet Counter-Strike siden betaen udkom i 1999, og har stor erfaring indenfor spillet, som jeg også underviser i. De senere år har jeg arrangeret og afholdt events samt foredrag. I flere år har jeg været en aktiv del af eSport Danmark (ESD) – forbundet for esport i Danmark. Her er jeg bestyrelsesmedlem og repræsentant i Esport Alliancen sammen med Dansk Firmaidrætsforbund, Ungdomsringen og DGI. Igennem ESD har jeg startet flere foreninger op som konsulent, og esport i DGI i 2016.